ניחוחות השבת – רוגלך לימון

מירי זורגר 1 Comment on ניחוחות השבת – רוגלך לימון
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים:

 

  • 20 גר' שמרים
  • 3/4 כוס מיץ תפוחים
  • 4 כוסות קמח
  • 25 גר מרגרינה
  • 2 ביצים
  • 3 כפות סוכר
  • מעט מלח

 

אופן ההכנה:

 

  1. להכין בצק מהמצרכים
  2. להתפיח 50 דקות
  3. לגלגל ולאפות בחום של 175 מעלות 12-15 דקות

 

מצרכים – סירופ לטבול:

  1. 3 3/4 כוסות סוכר
  2. מיץ מלימון אחד
  3. כוס מים
  4. 1 1/2 כפיות תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

  1. לבשל לרתיחה ולצנן
  2. לטבול את הרוגלך כשחמים לאחר האפיה


1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    לדעתי חסר משהו במתכון הקרואסונים יצאו ממש קשים. אולי חסר איזה שהוא שלב. אשמח לדעת.